VERENIGING OPENBAAR EN LEEFBAAR BG TERREIN

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Preview Strategisch Masterplan voor buurt door gemeente

4 maart 2021 19:00 - 21:00

De gemeente Amsterdam werkte de afgelopen twee jaar aan een Strategisch Masterplan (SMP) voor de buurt. In het plan staan voorstellen voor de ontwikkelingskaders voor het Universiteitskwartier en dus het BG-terrein voor de komende tien jaar. VOLBG nam intensief deel aan het participatieproces en onderschrijft de vijf uitgangspunten van het plan. Maar wij vinden die vijf uitgangspunten niet terug in de ruimtelijke vertaling in het SMP.

Omdat VOLBG zich niet kan vinden in de oplossingen van de gemeente voor de kwesties op en om het BG-terrein ontwikkelde de vereniging een eigen visie. Kijk op: een eigen ruimtelijke visie.

Op deze avond presenteert de gemeente aan bewoners en andere betrokkenen het concept van het SMP. Dit voorstel wordt binnenkort voorgelegd aan het gemeentebestuur. De presentatie is door corona alleen te volgen op het web. VOLBG presenteert op deze avond ook deze eigen visie voor de toekomst van de buurt. Kijk op 4 maart 2021 vanaf ± 18.55 uur op www.amsterdam.nl/universiteitskwartier.

 

Gegevens

Datum:
4 maart 2021
Tijd:
19:00 - 21:00
Site:
https://www.amsterdam.nl/projecten/universiteitskwartier/

Locatie

Op het web

Organisator

Gemeente Amsterdam l Guido Wallagh / Giso Lommers